Home Blog Hoe koop je een koi karper?

Hoe koop je een koi karper?

4 min read
0
0
2,092
Koi karpers kopen aanschaffen

Je bent tegenwoordig op budget zoals iedereen. Je wilt een geweldig huisdier, maar wil niet veel geld uitgeven. Tropische vis kan duur zijn. Maar goedkope koi vis zijn makkelijk te vinden.

U kunt koi vis bij de meeste huisdier winkels kopen, zowel persoonlijk als online. Dierenwinkels bieden een breed scala aan assortimenten koi vis, die variëren in zowel grootte als prijs.

Net als bij elke aankoop is het slim om een ​​beetje kennis te hebben bij het kopen van koi vis. Lees verder voor een paar tips.

Tien slimme tips om koi karpers te kopen
Het is het beste om koi vis in het voorjaar te kopen. Zo hebben ze de hele zomer om te groeien voordat de harde winter inkomt. Koi kan alleen in het eerste seizoen tot 6 ‘groeien!
Als u een specifieke verscheidenheid aan koi-vissen koopt, kunnen de prijzen over het hele bord staan. Purebreds komen op een premie net zoals elk ander huisdier.
U ziet koi vis te koop bij uw lokale dierenwinkels. Kleiner zullen goedkoper zijn dan de grotere met soms zo veel als € 5. Ga met de goedkope koi-vissen, aangezien zij het verschil in grootte in geen tijd eenmaal thuis maken in hun nieuwe visvijver.
Nadat u uw nieuwe vis heeft gekocht, voer uw koi regelmatig in om te zorgen voor maximale groei en gezondheid
Wees voorzichtig wanneer u nieuwe koi-vis overbrengt van hun plastic zakken naar hun nieuwe vijver. Plaats de plastic zakken in de vijver zonder ze te openen en laat het een tijdje zitten om de watertemperatuur evenwicht te maken met de vijver. Als u dit doet, kunt u uw nieuwe koi niet schokken. Waarom koi vis kopen als ze uiteindelijk sterven, toch?
Winkel rond bij de dierenwinkels in uw buurt. Sommige goedkope koi vis zullen ziek en ongezond lijken, terwijl koi minder dan een dollar meer levendig, gezond en aanzienlijk kan lijken.
Winkel voor koi op basis van schaalvorming. Kleurformaties zullen veranderen als ze groeien. Koi vis met grotere schaal formaties zijn meer zeldzaam.
Alle koi-vis zijn goedkope koi-vis als je erover nadenkt. Baby koi vis zijn bijna altijd minder dan € 20 en kunnen voor maximaal € 3.000 op hun grootste verkopen. Je ROI is gewoon een kwestie van hoe lang je bereid bent te wachten voordat je iemand koi vis koopt.
Koop koi vis van allerlei plaatsen. Bekijk Craigslist, eBay en uw lokale advertentievermeldingen.
Goedkope koi vis kan een kleurrijke toevoeging maken aan elke vijver.

Share Button

Load More Related Articles
Load More By Klaas
Load More In Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

KOI KARPERS TYPES EN VARIETIES

Koi Story is not an expert on types of koi fish. We just come out and say it from the star…